Gå til hovedindhold

Bungalow

Læs alt om Bungalow.

Indhold

  Bungalows mål og værdier

  Bungalow er et socialpædagogisk aflastningstilbud, som tager udgangspunkt i relations arbejde, i et struktureret pædagogisk miljø. Vi fokusere på socialt samvær, ud fra den enkeltes behov og formåen og vi vægter trivsel, tryghed, nærvær og fællesskab højt.

  Målet er at skabe et, hyggeligt, overskueligt og hjemligt miljø med fokus, på hyggelige og gode oplevelser. Vi tror på, at det vil give barnet/den unge, de bedste forudsætninger for en positiv udvikling og til at klare sig i et meningsfuldt unge/voksenliv.

  Bungalows beliggenhed

  Bungalow er placeret i naturskønne omgivelser, på Karlslunde centervej 106, 2690 Karlslunde, midt mellem Karlslunde og Tune. Bungalow har til huse i Stuehuset, på det gamle gartneri. I laden holder STU´s grønne linje til i hverdagen og i sidebygningen, har Udviklingscenter Greve til huse. Bygningerne er placeret ud til Karlslunde centervej og med stort grønt område bagtil, med blandt andet, bålplads og shelter (pr. april 2019)

  Bungalow bestå i stueplan af indgang og garderobe, med trappeopgang til 1. sal, adgang til køkken, spise / opholdsstue, med langbord, TV, parabol, dvd, bræt / kortspil mv. og pc rum med 4 pc’er. Vi har ligeledes brugsret til en hyggelig udestue i forlængelse af hovedhuset.

  1.salen er med hyggelige skråvægge og fritlagte bjælker. 1. salen rummer to opholdsrum, hvor et er med tv og PlayStation og derudover 6 værelser, to med tilknyttet mindre bad og toilet. På gangen er der et mindre separat pige og drenge toilet / bad.

  Via gangen for enden af 1. salen er der nedgang til stueplan, hvor der er yderlige 4 værelser, hvor der til to værelser er tilknyttet mindre bad og toilet, samt et mindre bad / toilet på gangen.

  Yderlige indeholder huset en serviceafdeling med kontor til STU / Bungalow, personale toilet, depot rum med køleskab, vaskerum, fyrrum og et ekstra badeværelse.

  Sidst opdateret: 3. maj 2022