Gå til hovedindhold

Bungalow

Læs alt om Bungalow.

Indhold

  Velkommen til Bungalow

  Bungalow er et aflastningstilbud, henvendt til børn og unge, som i en kortere eller længere periode har behov for at være væk fra hjemmet. Vi har fokus på at få barnet eller den unge tilbage i hjemmet, på rettidigt tidspunkt og vi imødekommer en tilpas og individuel integrering mellem hjem og aflastning, for at bibeholde relevant tilknytning til de nære relationer.

  Bungalow har eksisteret 11 år, først som en del af Klub Havana og sidenhed på adressen mellem Karlslunde og Tune. Gennem de 11 år er Bungalow vokset fra et lille tilbud, som tog sig af Klub Havanas børn, som havde behov for weekendaflastning, til på nuværende tidspunkt, at tilbyde aflastning alle kommunens børn og unge, som måtte have behov.

  Bungalow er fortsat en gren af SFO og klubtilbuddet Havana, som vi også deler medarbejdere med. Det betyder der er en rød tråd, mellem Havana og Bungalows pædagogik og metoder. Bungalow og Havana har separate visitationer og er på den måde ikke en del af hinanden.

  Der visiteres til aflastning gennem §44 jf. 84 - afløsning eller aflastning til ægtefælle, forældre eller andre nære pårørende, der passer en person med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.

  Bungalows mål og værdier

  Bungalow er et socialpædagogisk aflastningstilbud, som tager udgangspunkt i relations arbejde, i et struktureret pædagogisk miljø. Vi fokusere på socialt samvær, ud fra den enkeltes behov og formåen og vi vægter trivsel, tryghed, nærvær og fællesskab højt.

  Målet er at skabe et, hyggeligt, overskueligt og hjemligt miljø med fokus, på hyggelige og gode oplevelser. Vi tror på, at det vil give barnet/den unge, de bedste forudsætninger for en positiv udvikling og til at klare sig i et meningsfuldt unge/voksenliv.

  Bungalows beliggenhed

  Bungalow er placeret i naturskønne omgivelser, på Karlslunde centervej 106, 2690 Karlslunde, midt mellem Karlslunde og Tune. Bungalow har til huse i Stuehuset, på det gamle gartneri. I laden og sidehuset holder Greve STU´s grønne linje til i hverdagen. Bygningerne er placeret ud til Karlslunde centervej og med stort grønt område bagtil, med blandt andet, bålplads, shelter, gyngestativ, fodboldmål mv.

  Bungalow bestå i stueplan af indgang og garderobe, med trappeopgang til 1. sal, adgang til køkken, spise / opholdsstue, med langbord, TV, parabol, dvd, bræt / kortspil mv. Vi har pc rum med 4 pc’er. Vi har ligeledes brugsret til en hyggelig udestue i forlængelse af hovedehuset.

  1.salen er med hyggelige skråvægge og fritlagte bjælker. 1. salen rummer to opholdsrum, hvor et er med dejlig udsigt over haven og en repos er indrettet som krea rum. Derudover er der 6 værelser, to med tilknyttet mindre bad og toilet. På gangen er der et mindre separat pige og drenge toilet / bad.

  Via gangen for enden af 1. salen er der nedgang til stueplan, hvor der er yderlige 4 værelser, hvor der til to værelser er tilknyttet mindre bad og toilet, samt et mindre bad / toilet på gangen. Derudover er der en hygge stue med sofa, tv og playstation.

  Yderlige indeholder huset en serviceafdeling med kontor, personale toilet, depot rum med køleskab, vaskerum, fyrrum og et ekstra badeværelse.

  Sidst opdateret: 20. marts 2023